Keola Elektrische Fietsen

Samenwerking met rijwielzaken, fabrikanten én leveranciers.

Keola specialiseert zich volledig in elektrische fietsen. Deze expertise in elektrisch fietsen hebben we opgebouwd via nauwe samenwerking met zowel rijwielzaken in Nederland als fabrikanten én leveranciers van diverse onderdelen van elektrische fietsen. Zo zijn jarenlange ervaring en kennis in onze e-bikes verwerkt.

De kwaliteit van een elektrische fiets wordt met name bepaald door de kwaliteit van de onderdelen. Een kwalitatief goede e-bike is eigenlijk een slimme configuratie van diverse onderdelen van goede kwaliteit. Het frame van onze e-bikes is bijvoorbeeld gemaakt door dezelfde fabrikant die voor bijna alle A-merken wereldwijd fietsen maakt.

Uitgebreide garantieregeling

Laagste prijs garantie:
altijd de laagste prijs

Service aan huis:
over heel Nederland

A-merk onderdelen zoals
Shimano, Samsung, Axa, Tektro

Onze leveranciers: Samsung, Shimano, Tektro, Suntour…

Daarbij kiezen we voor al onze fietsen voor een Samsung-accu omdat deze accu’s genoeg “high power”-performance bieden voor een elektrische fiets. Bij de versnelling nemen wij ook gelijk het vlaggenschip van een topleverancier: de Shimano Nexus. Hierbij kiezen we ook voor het betrouwbare rollerbrake-remsysteem van Shimano, dat we aanvullen met een v-brake systeem van alomtegenwoordige Tektro.

Elektrische fietsen powered by Samsung, TranzX, Shimano, Axa, Kenda, Selle Royal, Tektro, SKS Germany

Voor de rijcomfort zetten wij een voorvork in van Suntour  voor goede schokdemping. En, ook de gerenommeerde TranzX-stuurpen, zodat het stuur makkelijk verstelbaar is. Om de elektrische fiets af te maken zetten wij er een comfortabel Selle Royal of Velo-gelzadel op. En het slot zijn we natuurlijk ook niet vergeten. Hier zetten wij een Oudhollands merk in: Axa, met de Axa Defender! Meer weten over elektrische fietsen? Lees alles over e-bikes >.

Lage prijs en hoge kwaliteit! Hoe doen wij dat?

Deze hoogwaardige onderdelen maken onze e-bikes tot kwaliteitsfietsen. Hoe kunnen wij de prijzen voor onze klanten dan zo laag houden met al deze kwaliteitsonderdelen?  Simpel. Onze elektrische fietsen gaan rechtstreeks uit de assemblagelijn naar de klant. Wij hebben het moderne O-to-O business model. 50% van het aandeel van onze organisatie is in handen van de fabrikant. Omdat de fabriek zo een belangrijke belanghebbende is in onze organisatie, is onze klant altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige fiets. Daarbij zijn we getest door de ANWB. Hieruit blijkt dat een lage prijs en hoge kwaliteit mogelijk is: 4 sterren en de beste e-bikes tot €1.500. U koopt dus zeker uw nieuwe elektrische fiets bij Keola.

We heten u graag welkom in onze vestigingen

Elektrische fietsen powered by Samsung, TranzX, Shimano, Axa, Kenda, Selle Royal, Tektro, SKS Germany

(C) 2017 Elektrische Fiets Aanbiedingen

KvK-nummer:
62441175
BTW-nummer:
NL854819459B01
IBAN:
NL04 INGB 0006 7928 58

Algemene voorwaarden  |   Disclaimer

Bezoekadres

Euroweg 27
3825 HA Amersfoort
Algemeen nummer: 085 4833 255
Klantenservice: 085 4833 299

Deze website maakt gebruik van cookies.

Veilig betalen met