Service en reparatie aan huis

Elektrische Fiets Aanbiedingen verleent u graag service op maat. Wij bieden onderhoud en reparaties aan huis of op het werk; wanneer het u uitkomt. Zo heeft u de zekerheid en persoonlijke service van de fietsenmaker. Ook wanneer u uw e-bike niet in uw eigen woonplaats koopt of hem bestelt via internet. U bent altijd verzekerd van goede en passende service, gewoon zoals u gewend bent. Dat is wel zo prettig. 

Heeft u vragen?
Heeft u vragen, of bent u niet in staat om het formulier in te vullen? Bel dan naar ons servicenummer: 085 4833 299

Hoe werkt het?

U klikt op een van de buttons hierboven en vult het formulier zo volledig mogelijk in. Hiermee krijgen wij een goed beeld van de situatie en kunnen wij u passend van dienst zijn.

Naar aanleiding van uw aanvraag nemen wij contact met u op om te bespreken wanneer het u uitkomt om de onderhoudsbeurt of de reparatie plaats te laten vinden. Dit kan bij u thuis zijn, maar uiteraard ook bij u op het werk als u dat liever heeft.

Wat kost het?

Voor een bezoek van de fietsenmaker rekenen wij € 80,- (incl. BTW) voorrijkosten. Dit is inclusief 30 minuten arbeidstijd.
Voor een gehele servicebeurt rekenen wij € 100,- (incl. BTW)
Bij de eerste gehele servicebeurt nemen wij de helft van dit bedrag voor onze rekening.

Onderdelen die mogelijk vervangen moeten worden zijn niet bij de genoemde bedragen inbegrepen. Indien er meer tijd nodig is of een onderdeel vervangen moet worden, zal de fietsenmaker dit eerst met u overleggen. Als een probleem onder de garantie valt, nemen wij de kosten uiteraard voor onze rekening.

Elektrische fietsen powered by Samsung, TranzX, Shimano, Axa, Kenda, Selle Royal, Tektro, SKS Germany

(C) 2017 Elektrische Fiets Aanbiedingen

KvK-nummer:
62441175
BTW-nummer:
NL854819459B01
IBAN:
NL04 INGB 0006 7928 58

Algemene voorwaarden  |   Disclaimer

Bezoekadres

Euroweg 27
3825 HA Amersfoort
Algemeen nummer: 085 4833 255
Klantenservice: 085 4833 299

Deze website maakt gebruik van cookies.

Veilig betalen met